JobPlaces.De

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Όροι χρήσης Προστασία δεδομένων ΤιμέςΑποτύπωμα (Imprint)-Επικοινωνία


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Γενικά

1. Τα προσωπικά σας δεδομένα υπό την έννοια του άρθρου 4 αριθ. 1 DSGVO (π.χ. τίτλος, όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες πληρωμής) θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο από εμάς σύμφωνα με τις διατάξεις του γερμανικού νόμου περί προστασίας δεδομένων και λαμβάνοντας υπόψη τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων DSGVO). Οι παρακάτω κανονισμοί σας ενημερώνουν για τη φύση, το εύρος και το σκοπό της συλλογής, επεξεργασίας και χρήσης των προσωπικών δεδομένων.

2. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το άρθρο 4 αριθ. 2 του DSGVO είναι νόμιμη σύμφωνα με το άρθρο 6 του DSGVO, εφόσον πληρούται μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν ή έχουν ορισμένους ειδικούς σκοπούς.

β) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία είναι υποκείμενο του προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα ή για την εκτέλεση οποιωνδήποτε προσυμβατικών μέτρων που λαμβάνονται κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων ·

γ) η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης την οποία υπέχει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ·

δ) η επεξεργασία είναι αναγκαία για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων του προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα ή οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου ·

ε) η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση καθήκοντος που είναι προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στον υπεύθυνο επεξεργασίας ·

(στ) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση των νόμιμων συμφερόντων του υπεύθυνου επεξεργασίας ή τρίτου, εκτός εάν επικρατούν τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του υποκειμένου των δεδομένων που απαιτούν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ιδίως όταν το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα είναι παιδί.


3. Η επεξεργασία των ειδικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (π.χ. δεδομένα για την υγεία) κατά την έννοια του άρθρου 9 παράγραφος 1 του DSGVO είναι, ιδίως, νόμιμη σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 2 της DSGVO, εάν συντρέχει μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- το πρόσωπο έχει ρητά συμφωνήσει,
- η επεξεργασία είναι αναγκαία για τη διεκδίκηση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων ή πράξεων των δικαστηρίων στο πλαίσιο της δικαστικής τους δραστηριότητας.

4. Δεν λαμβάνει χώρα αυτόματη λήψη αποφάσεων ή επεξεργασία προφίλ προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του άρθρου 22 της DSGVO.

5. Ο διαχειριστής του ιστότοπου εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 32 DSGVO, λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα και λαμβάνοντας υπόψη την αρχή της αναλογικότητας.

6. Στην απίθανη περίπτωση παραβίασης της προστασίας των δεδομένων, η αρμόδια εποπτική αρχή θα ενημερωθεί σύμφωνα με το άρθρο 33 του DSGVO και το υποκείμενο των δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 34 του DSGVO.

Πεδίο εφαρμογής

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για τους ιστότοπούς μας. Εάν προωθήστε σε άλλες σελίδες μέσω συνδέσμων στις σελίδες μας, ενημερωθείτε σχετικά με τον αντίστοιχο χειρισμό των δεδομένων σας.

Διάρκεια αποθήκευσης δεδομένων

Η περίοδος αποθήκευσης των δεδομένων που μεταδίδονται από εσάς εξαρτάται από τις νόμιμες απαιτήσεις διατήρησης. Όσον αφορά τις περιόδους εμπορικής και φορολογικής διατήρησης, η διάρκεια αποθήκευσης ορισμένων δεδομένων μπορεί να είναι έως 10 έτη.

Γνωστοποίηση δεδομένων σε τρίτους

Η διαβίβαση δεδομένων που διαβιβάζονται στο πλαίσιο της συμβατικής σχέσης σε τρίτους (άρθρο 4 αριθ. 10 DSGVO), γίνεται μόνο εάν δηλώσατε ρητά τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 4 αριθ. 11 DSGVO) ή απαιτείται η διαβίβαση πρός εκλήρωση της σύμβασης. Η συναίνεση μπορεί να ανακληθεί ανεπίσημα ανά πάσα στιγμή. Τα δεδομένα που συλλέγονται με την επίσκεψη στον ιστότοπο συλλέγονται μόνο από τρίτους, τα οποία αναφέρονται ρητά παρακάτω.

Υπεύθυνος κατά την έννοια του DSGVO

Ο υπεύθυνος κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (DSGVO), καθώς και άλλων νόμων περί προστασίας δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες διατάξεις με χαρακτήρα προστασίας δεδομένων, είναι:

Panagiotis Malliris
Albuchweg 13
70188 Stuttgart
Σταθερό τηλέφωνο: +49 (0) 711 88857404
Κινητό: +49 (0) 151 27947757
Φαξ: +49 (0) 711 95338356
E-Mail: info@jobplaces.de

Αποθήκευση δεδομένων πρόσβασης σε αρχεία καταγραφής

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας χωρίς να δώσετε προσωπικές πληροφορίες. Αποθηκεύουμε δεδομένα πρόσβασης μόνο στα αποκαλούμενα αρχεία καταγραφής διακομιστών, όπως το όνομα του αρχείου που ζητήθηκε, η ημερομηνία και η ώρα της ανάκτησης, ο όγκος των δεδομένων που μεταφέρθηκαν και ο αιτών φορέας. Αυτά τα δεδομένα αξιολογούνται αποκλειστικά για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ιστότοπου και για τη βελτίωση της προσφοράς μας και δεν μας επιτρέπουν να εξάγουμε συμπεράσματα για το άτομό σας. Ο σκοπός της επεξεργασίας απορρέει από το νόμιμο συμφέρον μας κατά την έννοια του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. στ) DSGVO. Τα αρχεία καταγραφής είναι αποθηκευμένα στο Hoster 1 & 1 Internet AG, Brauerstr. 48, 76135 Καρλσρούη.Με τον ως άνω φορέα παροχής υπηρεσιών ίντερνετ έχει συναφθεί συμβόλαιο περί επεξεργασίας εντολών.

Ασφάλεια των δεδομένων σας / Κρυπτογράφηση SSL

Σύμφωνα με τις διατάξεις της § 13 (7) TMG, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL, η οποία μπορεί να αναγνωριστεί από ένα σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Τα υποβληθέντα δεδομένα δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους εάν είναι ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση SSL. Γενικά, αυτή είναι μια κρυπτογράφηση 256-bit. Αν το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256-bit, θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία v3 των 128 bit. Η κρυπτογράφηση μίας σελίδας του ιστοτόπου μας εμφανίζεται από την κλειστή αναπαράσταση του εικονιδίου κλειδιού ή κλειδώματος στην κάτω γραμμή κατάστασης του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας (TOM) για την προστασία των δεδομένων σας από τυχαία ή εκ προθέσεως χειραγώγηση, μερική ή ολική απώλεια, καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Δικαιώματα του χρήστη

Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί για εσάς ανά πάσα στιγμή και δωρεάν. Τα δικαιώματά σας περιλαμβάνουν επίσης την αναγνώριση, τη διόρθωση, τον περιορισμό, τον αποκλεισμό και τη διαγραφή αυτών των δεδομένων και την παροχή αντιγράφου των δεδομένων σε μορφή κατάλληλη για μεταφορά, καθώς και την ανάκληση της συναίνεσης και της ένστασης. Οι υποχρεώσεις νομικής αποθήκευσης παραμένουν ανεπηρέαστες. Τα δικαιώματά τους προκύπτουν ειδικότερα από τα ακόλουθα πρότυπα του DSGVO:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πλην του Άρθρου 77 του DSGVO), παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο που αναφέρεται στο σημείο "Υπεύθυνο πρόσωπο κατά την έννοια του άρθρου DSGVO "(π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@jobplaces.de).

Αρμόδια εποπτική αρχή:

Ο αρμόδιος για την προστασία των δεδομένων και την ελευθερία της πληροφορίας
Königstrasse 10 a
70173 Stuttgart

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
PO Box 10 29 32
70025 Stuttgart

Τηλέφωνο: 0711 / 615541-0
FAX: 0711 / 615541-15
E-Mail: poststelle@lfdi.bwl.de
Ιστοσελίδα: https://www.lfdi.bwl.de
(Παρακαλείστε να ελέγξετε μέσω της αρχικής σελίδας πριν επικοινωνήσετε μαζί μας , εάν τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω εξακολουθούν να είναι ενημερωμένα)

Η γερμανική έκδοση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων επικρατεί σε περίπτωση αποκλίσεων.

© 2018 - 2020 jobplaces.de